Een kijkje bij… Elke!

Vandaag hebben we weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Dat betekent dat het alweer woensdag is! Iedere week komt er op woensdag iemand anders aan het woord en verteld over een plek in zijn of haar woning. Vorige week liet Astrid haar mooie woonkamer zien, maar dit keer hebben we een hartstikke leuke baby/kinderkamer! Vandaag ‘Een kijkje bij…Elke’!

Elke | Ik ben Elke, mama van Gijs, getrouwd en juf. Ik blog meerdere keren per week op mijn eigen website. Ik blog over leuke uitjes in Drenthe, mamadingen en dreumestroubles.

De babykamer
Toen wij zwanger waren van ons eerste kindje was ik druk bezig met de babykamer. Ik wilde dat het perfect werd. Uren, nee dagenlang zat ik op Pinterest te pinnen. Uiteindelijk was ik er wel uit. Het moest een neutrale kamer worden met Nijntje-accessoires. De muren wilde ik neutraal grijs hebben. Als ons kindje dan wat ouder was konden de Nijntjespullen eruit en was het een neutraal kamertje

Inrichten
De meubels hebben we gewoon bij een grote babyzaak gehaald. Het mocht wat kosten maar toe maar. Die schommelstoel heb ik van mijn moeder gekregen. Het leek mij geweldig om zo’n stoel in de babykamer te hebben. Ik zag mijzelf al helemaal zitten met de kleine. Dat hobbelpaardje heb ik via marktplaats gescoord, paste er perfect bij ?

Nijntje
Mijn voorliefde voor Nijntje gaat ver. In mijn zwangere toestand kon ik mezelf niet bedwingen en kocht ik meerdere knuffeltjes en prulletjes van Nijntje. Hartstikke duur natuurlijk maar ja… Die schilderijtjes boven de commode zijn gewoon fotootjes. Ik heb kleurplaten van Nijntje gezocht en die als foto besteld. Lijkt leuk toch?

2 jaar later..
Inmiddels slaapt mijn zoon al bijna 2 jaar in dit leuke kamertje en ben ik er nog steeds ontzettend blij mee. Natuurlijk ziet het er iets anders uit nu er in geleefd wordt. Er staat wat meer speelgoed en die schilderijtjes boven de commode worden dagelijks van de muur getrokken maar ik ben nog steeds trots op dat leuke kamertje 🙂

Groetjes Elke

Wat een leuke kamer hebben jullie voor jullie zoontje Elke!

Wat vinden jullie van deze neutrale Nijntje slaapkamer?

 

12 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge