Een kijkje bij… Cynthia!

Vandaag hebben we weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere week komt er op woensdag iemand anders aan het woord en verteld over een plek in zijn of haar woning. De vorige keer namen we een kijkje in de woonkamer van Sabine. Deze week laat Cynthia haar slaapkamer zien, vandaag ‘Een kijkje bij… Cynthia’!

Kijken jullie mee?

Cynthia | Hoi! Mijn naam is Cynthia, 25 jaar en woon samen met mijn vriend in Eindhoven. Inmiddels wonen we nu een jaar in ons appartementje en is het, op een paar hele kleine klusjes na, helemaal af!
 Mijn vriend en ik gingen ruim voordat we gingen samen wonen regelmatig naar interieurwinkels en hadden al verschillende lijstjes op Pinterest aangemaakt met leuke woonideeën. We hadden ook al snel heel veel servies, kleine decoratie spulletjes en zelfs een vitrinekast!

Slaapkamer

Toen we de sleutel kregen ben ik meteen een Instagram-account begonnen om de klus-momenten vast te leggen. Zo konden vrienden ook meekijken hoe het ging en nu is het echt een uit de hand gelopen hobby geworden haha!
 Mijn vriend hield echt van zwart en industrieel, ik van licht en scandinavisch, maar toch vonden we vaak wel hetzelfde mooi! We hebben deze stijlen samen gevoegd en zo is het écht ons huis geworden.

Slaapkamer

Bijna een maand geleden hebben we eindelijk onze slaapkamer afgemaakt. Het idee was er eigenlijk al vanaf dag 1, maar we waren het klussen erg moe geworden. Via instagram kwam ik een foto tegen waar houtstrips op de muur werden geplakt voor een hoofdbord. Mijn vriend en ik wisten meteen dat wij dit ook zouden willen, maar wel op onze eigen manier! Niemand wist goed wat nu precies de bedoeling was, want witte steenstrips (ipv hout!) tegen een witte muur..? ‘Is dat niet te wit of saai? Moeten de muren dan nog geverfd worden? Blijven de muren echt wit?’ Maar wij wisten allebei precies hoe het eruit ging zien en het eindresultaat mag er zéker wezen!

Slaapkamer

Slaapkamer

Terwijl mijn vriend en mijn schoonvader aan het klussen waren in de slaapkamer, ben ik de stad in gedoken om decoratie te shoppen. Voor mij moet zoiets dan ook meteen afgemaakt worden en gelukkig vond ik ook veel leuke spullen die dag! We kopen onze spullen echt overal en nergens, als het mooi is gaat het mee! Voor de slaapkamer hebben we vooral geshopt bij Westwing, Loods5, Søstrene Grene, H&M Home, Jysk, Ikea, Desenio etc… Heel gevarieerd dus!

Slaapkamer

Ik ben heel trots op het eindresultaat! De stijl van de slaapkamer is totaal anders dan de rest van ons appartement, maar dat vind ik juist fijn. Onze slaapkamer is heel rustig en natuurlijk met vooral wit, grijs en hout. Heerlijk om hier tot rust te komen!

Liefs, Cynthia

 

Wauw wat een prachtige, lichte en rustgevende slaapkamer Cynthia!

Wat vinden jullie van deze slaapkamer?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge