Een kijkje bij… Amanda!

Vandaag hebben we weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere week komt er op woensdag iemand anders aan het woord en verteld over een plek in zijn of haar woning. Vorige week liet Klaartje een hele mooie kinderkamer zien. Maar vandaag hebben we een hele stoere benedenverdieping om aan jullie te laten zien. Vandaag ‘Een kijkje bij…Amanda’!

Amanda | Ik ben Amanda Mol – Kramer, en ik ben op 15-05-2015 getrouwd met Joost. Sinds 17 maanden ben ik moeder van een heerlijk jongetje en momenteel ben ik 5 maanden zwanger van onze 2e spruit. Ik heb 1 grote hobby en dat is mijn interieur! Ik kan niet echt één ruimte kiezen om aan jullie te laten zien, ik vind namelijk heel mijn beneden verdieping erg mooi… Daarom heb ik hier wat foto’s van onze benedenverdieping!

We kochten dit huis in Januari 2017, nadat we met veel plezier in ons oude huisje gewoond hadden. Er moest qua interieur erg veel naar ons zin gemaakt worden. We hebben bijvoorbeeld de openslaande deuren naar buiten eruit gehaald zodat er meer ruimte ontstond voor een groot aanrecht en er een mooie leefkeuken werd gerealiseerd. Waar de vorige keuken in L vorm stond hebben we onze eyecatchers laten plaatsen, namelijk prachtige matte stalen frame deuren. Zo verdwenen de hokjes en ontstond er een mooi geheel. Door een tekort aan hout mocht ik mijn droom vloer in de hele keuken laten leggen. Zo ontzettend mooi en geleefd..! Hierom kan ik dus niet kiezen ik ben gewoon op alles verliefd.. Ik hoop dat jullie er net zo van kunnen genieten als ik zelf, ons huis is echt ons thuis!

Ik heb de meeste meubels van Marktplaats, mijn bank is alleen via een winkel gekocht en dat was Rofra Home. De loveseat was bijvoorbeeld een hele oude gescheurde stoel, ik heb daar een nieuwe hoes voor laten maken en hij is weer als nieuw! De meeste decoratie’s komen ook van Marktplaats, maar het zijn wel allemaal van de bekende merken zoals Hoffz of Still, zoals de potten die op mijn tafel staan, dat zijn echte waterkruiken.

Ons huis is echt ons thuis!

Het meest trots ben ik op onze RAW STONES vloer daar heb ik altijd van gedroomd, en nu mocht het eindelijk werkelijkheid worden! Deze vloer ligt in de keuken en in de toilet.

Ik heb de hele verbouwing zelf uitgedacht en de kleuren zelf bij elkaar gezocht. We reden bij een huis langs in Genemuiden en toen zag ik de kleur die ik graag op mijn deuren en plinten wilde hebben. Een vriend heeft dit via via allemaal uitgezocht, het staat prachtig bij elkaar!
Veel liefs Amanda

Wauw, Amanda wat een prachtig interieur!

Wat vinden jullie van de woning van Amanda?

1 Comment

Geef een reactie

CommentLuv badge