Dermasence: Verwen je huid met de fruitzuren voor een mooi resultaat!

Zoals het er nu op lijkt laten we de zomer toch echt achter ons en maken we plaats voor de herfst! We hebben flink wat warme en zonnige dagen gehad en onze huid heeft door de Uv-stralingen veel te verduren gehad. In deze periode bouwt onze huid een verdikking op ter bescherming tegen schadelijke stralingen. Met de donkere dagen in aantocht, is het van belang om de huid te laten wennen aan een allrounder op beautygebied: fruitzuur, oftewel AHA (alpha hydroxy acids) genoemd. Dat maakt je huid pas echt mooi! Ik heb drie producten van Dermasence ontvangen en die laat ik graag vandaag aan jullie zien.

Kijken jullie mee?

”Fruitzuren lossen dode of verharde huidcellen op. Dit maakt de huid egaal, zacht en vermindert een grauwe, vermoeide teint. Tegelijkertijd stabiliseert de lage pH-waarde de zuurgraad van de huid en maken ze de huid resistenter. Ook bieden fruitzuren een diepgaand anti-aging effect, doordat ze bij langdurig gebruik de collageenaanmaak stimuleren. Het resultaat is een echt AHA-effect: een stralende, frisse en egale teint.”

DERMASENCE AHA Effects

Dermasence

”DERMASENCE AHA Effects is een bijzonder milde fruitzuurcrème. Het is ideaal voor een rijpe en droge huid die neigt naar rimpels. Dankzij 8% aan natuurlijke fruitzuren – melkzuur, citroenzuur en appelzuur – is de AHA Effects zeer effectief. Door de milde peeling laten dode huidcellen makkelijk los en wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd. Zo verdwijnt de ‘’grijze waas’’ en krijgt de huid een frisse en stralende uitstraling. Bovendien stimuleert de AHA Effects de huideigen herstelfunctie en stimuleert het de collageenaanmaak bij langdurig gebruik. Het verhoogt het vochtgehalte en maakt de huid gladder en egaler. De toegevoegde vitamine E dient als anti-oxidant en de groene thee zorgt voor een hoge verdraagzaamheid. Dit maakt het product zeer geschikt voor de gevoelige of zonbeschadigde huid – ook ideaal voor beginners die na de zomer willen beginnen met AHA-verzorging. De verkoelende gel is tevens geschikt na schoonheidsbehandelingen, zoals een laser- of scrubbehandeling.”

Dermasence

We beginnen natuurlijk bij de verpakking. Deze AHA Effects zit in een wit met donkerblauw doosje, simpel maar toch ook wel weer chique. Het is een ronde verpakking met een mooie grote dop en een handig pompflacon wat makkelijk doseert. Niets mis mee! De geur is vrij neutraal, de substantie smeert gemakkelijk uit en het trekt vrij snel in.

Dermasence

Na een aantal avonden smeren begon ik echt te merken dat mijn huid gladder werd en een mooie uitstraling had. Deze verpakking heeft een inhoud van 50 ml en is verkrijgbaar voor €29,90.

DERMASENCE AHA Effects plus C

Dermasence

”Bij behoefte aan een echt power-product, is de DERMASENCE AHA Effects plus C de ideale oplossing. Dit product combineert glycolzuur (8%) en vitamine C voor een intens effect. Glycolzuur dringt diep door in de huid om zo tekenen van huidveroudering effectief te bestrijden. Vooral ’s nachts tijdens het slapen,
werkt onze huidregeneratie op volle snelheid. Dit is ook het moment waarop de combinatie van glycolzuur en vitamine C in actie komt: dode huidcellen
worden verwijderd, waardoor de huidstructuur verbetert en de hydratatie van de huid wordt bevorderd. De huid wordt egaler, stralender en krijgt een
jeugdige uitstraling. Ureum en glycerine zorgen voor een intensieve hydratatie, terwijl rood druivenextract anti-oxidatief werkt. Groene thee extract zorgt voor een goede huidverdraagzaamheid en glycolzuur beschermt tegelijkertijd effectief tegen vrije radicalen.”

Ook deze verpakking zit in een kartonnen doosje en is wit met donkerblauw gekleurd. De verpakkingen lijken erg op elkaar dus je moet wel goed opletten tijdens je routine. Ook deze crème heeft een handig pompflacon die goed werkt.

Dermasence

Deze kleur had ik niet verwacht! Aangezien de vorige crème een ‘normale’ witte kleur had, kwam deze geel/oranje crème wel even binnen. Gelukkig smeert ook deze crème goed uit en laat geen gele of oranje waas achter.

Dermasence

Vooral naar dit product was ik erg benieuwd want ik vind het erg fijn om ‘s avonds voor ik ga slapen mijn gezicht helemaal schoon te maken en dan iets te smeren. Vooral in het begin merkte ik zeker dat het product op mijn huid zat doordat het wat begon te prikken. Dit komt natuurlijk door de fruitzuren. Maar hoe langer ik het gebruikte hoe minder het werd, en hoe gaver mijn huid werd! De inhoud van deze verpakking is 30 ml en is verkrijgbaar voor €25,90.

DERMASENCE AHA Body & Face Lotion

Dermasence

”De DERMASENCE AHA Body & Face Lotion is een hydraterende fruitzuurlotion die geschikt is voor zowel lichaam als gezicht. Het toegevoegde fruitzuur (10% glycolzuur) activeert de regeneratie van de huid en zorgt voor een egale uitstraling. De ureum (4%) in het product zorgt voor een extra dosis vocht. Dit
maakt de AHA Body & Face Lotion de ideale verzorging voor zowel de rijpe huid als voor de onzuivere huid. Ook kan de lotion uitkomst bieden bij keratosis
pilaris.”

Dermasence

Ook deze verpakking past helemaal in het rijtje qua kleur en vormgeving. Alleen de handige pompflacon is hier alleen niet aanwezig, wat ik persoonlijk wel erg jammer vind.

Dermasence

Deze crème heeft weer de ‘normale’ witte kleur en smeert ook lekker uit. De crème is een heerlijke oppepper voor je lichaam en is geschikt voor zowel een rijpe als een onzuivere huid. Deze verpakking heeft een inhoud van 200 ml en is verkrijgbaar voor €26,50.

Dermasence is uitsluitend verkrijgbaar in apotheken in Duitsland, Oostenrijk en Nederland.

Zijn jullie al bekend met de producten van Dermasence?

irma

 

 

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf of merk.

Geef een reactie

CommentLuv badge