De laatste dag van het jaar, mijn Best Nine van 2020!

Vandaag is het de laatste dag van het jaar, we sluiten het jaar 2020 af en starten met een nieuw jaar! Een nieuw begin, een nieuwe start. En dat mag ook wel na zo’n bewogen jaar… Uiteraard staat Corona bovenaan het lijstje, maar ook het starten van mijn webshop en een aantal andere zaken staken toch wel met kop en schouders boven dit jaar uit. Zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben ben ik de laatste tijd meer te vinden op mijn Instagram kanaal dan hier op de blog, dus daarom wil ik jullie vandaag mijn ‘Best Nine’ van mijn Instagram foto’s laten zien.

Kijken jullie mee?

Instagram foto

Deze foto van Nina met mijn moeder staat zeker ook in mijn eigen lijstje met favorieten. Geen geposeerde foto maar een ‘snelle’ klik, wat rommelig maar toch leuk! Deze foto plaatste ik op Moederdag, en jullie vonden het dus ook een leuke foto!

Best Nine

Dit jaar hebben wij onze nieuwe bank (na wat vertraging) gekregen. Na het schilderen van onze lange muur in de woonkamer werd het ook tijd dat er een mooie hoekbank kwam, en die kwam er!

Best Nine

Nina werd dit jaar 5 jaar, midden in Corona tijd! Maar wat hebben we een leuke en speciale dag gehad. Deze vrolijke foto vonden jullie dus ook zo leuk dat hij in mijn ‘Best Nine’ terecht kwam!

Best Nine

Op 5 december, op het laatste nippertje kwamen we toch nog de echte Sinterklaas tegen! Hij stapte net in de auto, maar had nog wel even een gesprekje met Nina. Wat vond ze het spannend deze periode, maar zo leuk!

Best Nine

In een winactie kan natuurlijk niet ontbreken in mijn ‘Best Nine’, gewoon omdat het ook zo leuk vind om te organiseren! Deze winactie was met een aantal producten van The Body Shop, al lekker in kerstsfeer!

Best Nine

Op onze trouwdag plaats ik altijd een trouwfoto en volgens mij staat deze foto altijd in de ‘Best Nine’, jullie zijn dus nog niet op ons uitgekeken! 😉

Best Nine

Ook deze verjaardagsfoto van Nina staat in het lijstje! Een echt ‘lachebekje’, precies hoe Nina is!

Best Nine

Begin dit jaar, in Corona tijd nam ik de stap om naar de KVK te gaan. De webshop Partymusthaves werd van mij! Spannend, maar nooit mogen durven dromen dat het zo zou lopen!

Best Nine

En als laatste… mijn eigen verjaardagsfoto! 29 jaar alweer en dus ben ik halverwege 2021 een dertiger!

 

Wat is jullie favoriete foto op mijn Instagram account?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge