De laatste dag van het jaar, mijn Best Nine van 2019!

Vandaag is het de laatste dag van het jaar, we sluiten het jaar 2019 af en starten met een nieuw jaar! Een nieuw begin, een nieuwe start. Veel mensen beginnen dan natuurlijk ook weer met de ‘goede voornemens’. Vorig jaar had ik als voornemen om meer met Instagram aan de slag te gaan. En dat heb ik gedaan! Ik heb denk ik aardig ‘mijn draai’ gevonden op Instagram, en ik vind het hartstikke leuk om te doen! Op deze laatste dag van het jaar laat ik mijn ‘Best Nine’ van het afgelopen jaar zien die jullie het leukste vonden.

Kijken jullie mee?

best nine 2019

Een foto van mijn man Harm Hendrik samen met ons dochtertje Nina. Dit was aan het begin van het jaar toen we een heerlijke wandeling maakten over de havens van Urk. Koud, maar heerlijk weer om even lekker naar buiten te gaan!

best nine 2019

Een overbelichte foto, maar jullie vonden hem toch massaal leuk! De tekst die er bij staat gaat over de vechtpartij die in maart in ons dorp afspeelde. Hier heb ik een artikel over geschreven: #doeslief!.

best nine 2019

Deze vrolijke foto is gemaakt toen we als gezin een dagje naar de Apenheul waren. Een heerlijke vrolijke selfie met Nina, en jullie zien dat we dit jaar ook de uitdaging ‘ waterpokken’ aan mochten gaan.

best nine 2019

Op 18 april is Nina 4 jaar geworden! ‘s Morgens plaatste ik deze foto die we een paar dagen ervoor bij het bos hebben gemaakt.

best nine 2019

Aan het einde van de dag plaatste ik deze heerlijke vrolijke foto van Nina. De foto laat precies zien hoe de dag was: gezellig, vrolijk, spannend en vol plezier!

best nine 2019

22 mei waren wij 5 jaar getrouwd, en daarom plaatste ik deze trouwfoto van ons.

best nine 2019

Op de verjaardag van Harm Hendrik plaatste ik een foto van ons twee die mijn broertje heeft gemaakt in het bos. Geen al te serieuze foto, maar dat lukt eigenlijk ook nooit met ons 😉

best nine 2019

Na de intocht kwamen er twee pieten bij ons thuis op bezoek, wat een verrassing voor Nina! Ze moest even wennen maar als snel kreeg deze piet een hele dikke knuffel…

best nine 2019

Een weekje later was De Pietenfabriek en kon Nina eindelijk haar mooie schilderwerkje aan Sinterklaas geven. Een leuk momentje zo samen!

Volgen jullie mij al op Instagram?

Wat is jullie favoriete foto op mijn Instagram account?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge