De 5 meest gebruikte apps op mijn telefoon van dit moment

Een telefoon… ik moet bekennen dat ik toch echt niet meer zonder kan. Met die gekke dingen kun je gewoon echt alles! Ik heb vrij veel apps op mijn telefoon staan maar vandaag wil ik jullie de 5 apps laten zien die ik het meeste gebruik op dit moment.

Kijken jullie mee?

Ik heb nu ongeveer een jaar een Iphone 7. Ik ben dol op alle Apple producten, werk er graag mee en vind het erg gemakkelijk werken allemaal. Nu komen er natuurlijk snel achter elkaar nieuwere telefoons uit, en ik begin te merken dat ik de camera nu toch wat minder goed vind. De camera is natuurlijk niet echt een app, maar wel een functie die ik echt het meeste gebruik. Vooral foto’s van Nina, leuke momenten, uitjes, eten, mijn Instagram en natuurlijk mijn blog. Hoog op mijn verlanglijstje staat dan toch echt de iPhone 11. Ik vind het fotograferen met een telefoon iets gemakkelijker dan met een camera, je telefoon heb je natuurlijk altijd bij je!

Instagram

Instagram is echt nog steeds mijn favoriete social media kanaal. Ik vind het heerlijk om langs alle foto’s te scrollen en alle korte instastories te bekijken. Ook vind ik het erg leuk om zelf foto’s te plaatsen, en ik probeer de laatste tijd ook iets meer met de stories te doen. Het is natuurlijk ook erg leuk om een soort ‘archief’ op te bouwen zodat je altijd later terug kan kijken in je eigen ‘album’.

Facebook

Facebook is zo’n app die ik eigenlijk altijd automatisch open, maar ik de laatste tijd toch echt wat minder leuk vind. Ik bekijk nog een aantal groepen waar ik lid van ben, maar mijn tijdlijn scroll ik eigenlijk heel snel doorheen. Op mijn persoonlijke pagina plaats ik eigenlijk helemaal niets, maar op mijn zakelijke pagina komen nog wel steeds altijd mijn blogs voorbij.

Pinterest

Pinterest is ook echt een favoriet! Geen social media, maar een zoekmachine. En wat ik dan allemaal zoek? Eigenlijk gewoon alles! Van recepten tot grafische dingen, van interieur tot fashion! Op Pinterest is eigenlijk alles wel te vinden, en de meest originele dingen komen voorbij. Ik moet altijd de tijd in de gaten houden als ik de app van Pinterest open…

Later

Later gebruik ik de laatste tijd erg veel om mijn berichten op Instagram te plannen. Ik had nooit een planner voor Instagram en ik kwam er achter dat het dan toch echt wel lastig was om wat regelmaat er in te houden. Ik begin Later steeds meer te begrijpen en het is eigenlijk best een hele fijne app!

Lightroom

Met Lightroom bewerk ik de foto’s die ik voor Instagram gebruik. Willemien van Stylynn wees mij op deze app en sindsdien gebruik ik hem echt altijd voor mijn foto’s! Je kan echt alle soorten effecten aan je foto’s geven en dat is natuurlijk hartstikke leuk. Ik gebruik een soort filter zodat mijn foto’s bijna allemaal dezelfde uitstraling hebben zonder dat ik er teveel aan bewerk. Ik vind deze app absoluut in mijn top 5 thuis horen!

 

Welke app gebruiken jullie het meeste?

irma

 

 

Uitgelichte afbeelding: Unsplash
Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

 

Geef een reactie

CommentLuv badge