Brandweerman Sam weken bij Veiligheidsmuseum PIT

Ook ons dochtertje Nina van 2 jaar heeft Netflix al ontdekt. Volgens mij worden kinderen met deze kennis geboren? Ze komt al met de afstandsbediening naar me toe, en geeft al duidelijk aan als ze een ander filmpje wil kijken. Natuurlijk hebben we vaste tijden dat ze mag kijken, en met een beetje mooi weer speelt ze (gelukkig) het liefste buiten. Haar eerste favoriete filmpjes op Netflix en Youtube waren toch echt Nijntje en Pieter Konijn. Maar de laatste paar weken vind ze Brandweerman Sam ook steeds interessanter worden. Ik denk niet dat ze de filmpjes al echt begrijpt, maar de zwaailichten en de dieren die er in voorkomen trekken toch haar aandacht.

Afgelopen week kreeg ik een leuk persbericht in mijn mailbox over Brandweerman Sam. Zondag 23 juli 2017 gaat namelijk de film ‘Brandweerman Sam – Ufo Alarm!’ in première bij Veiligheidsmuseum PIT. Om dit te vieren zijn er van 23 juli t/m 20 augustus verschillende Brandweerman Sam activiteiten te beleven bij PIT. De première en activiteiten in het museum worden mede mogelijk gemaakt door distributeur en uitgever Just4Kids.

Brandweerman Sam weken van 23 juli t/m 20 augustus
Na de première zijn er t/m 20 augustus verschillende Brandweerman Sam activiteiten te beleven. Knutsel bijvoorbeeld je eigen Brandweerman Sam helm of doe brandweertestjes in het museum om je Brandweerman Sam diploma te behalen! Ook is er een Brandweerman Sam kleurplatenwedstrijd in het museum waarbij museumbezoekers kans maken op een leuk Brandweerman Sam prijzenpakket! Deelname aan de Brandweerman Sam weken is gratis, je betaalt alleen museumentree.

Maak kans op exclusieve premièrekaartjes!
Helaas is de première op 23 juli besloten en alleen voor genodigden. Wil je er toch bij zijn? Via de winactie’s op social media en de website maak je kans op premièrekaartjes!
De inloop begint om 9:30 uur, de film start om 10:00 uur. Bij aankomst ontvang je twee consumptiebonnen per persoon. Om 11:00 uur is de film afgelopen en heb je gratis toegang tot het museum. Daarnaast ontvang je ook nog eens de dvd ‘Brandweerman Sam – Redding in de bergen’!

Info
De Brandweerman Sam Weken zijn van 23 juli t/m 20 augustus 2017 op dinsdag t/m zondag van 11.00 – 17.00 uur.
Het is een gratis programma, je betaalt alleen museumentree:
Volwassenen € 9,50
Kinderen 4 – 12 jaar € 6,50
0- 3 jaar gratis
Gratis toegang met een Museumjaarkaart

Zijn jullie kinderen ook fan van Brandweerman Sam?

 

Geef een reactie

CommentLuv badge