Birthday outfit + winactie!

Vorige week was ik jarig en ben ik 26 jaar geworden. Afgelopen zaterdag hadden we daarom een leuk feestje in de tuin, met veel lekker hapjes en drankjes! Ik wil jullie graag mijn outfit van deze dag laten zien, en ook heb ik nog een leuke winactie voor jullie!

Kijken jullie mee?

Dit is het outfit geworden wat ik gedragen heb op mijn verjaardag. Jullie weten vast wel dat ik niet houd van jurkjes en ‘over de top’ kleding. Misschien vinden jullie dit ook niet een ‘verjaardags-outfit’, maar het belangrijkste is dat ik me er wel prettig in voelde. Het was vrij warm afgelopen zaterdag, dus ik heb dit leuke en luchtige hemdje van het merk Jacqueline de Yong gekocht. De witte broek is van Primark en heeft ‘open stukken’ op de knieën.

Deze mooie oorhangers heb ik voor mijn verjaardag ontvangen van Mostert Juweliers. Natuurlijk heb ik deze gedragen tijdens mijn verjaardag! Deze zilveren oorhanger is voorzien van een zwarte zirkonia in briljantvorm geslepen. De zirkonia heeft een afmeting van 12mm en heeft een gladde zilveren zetrand die een mooi contrast geeft met de donkere steen. Ik vind deze oorhangers echt prachtig! Erg stoer, maar ook vrouwelijk. Je kan ze bij heel veel outfits, stijlen en gelegenheden dragen.

Winactie | GESLOTEN
Namens Mostert Juweliers mag ik één van jullie ook blij maken met deze prachtige zilveren zwarte zirkonia oorhangers!

Meedoen is heel makkelijk!

 • Laat hieronder in de reactie’s weten dat je mee doet
 • Maak extra kans als je mij volgt op Instagram, Facebook of Twitter, en het bericht over dit artikel deelt (iedere actie is +1, laat het in je reactie weten waar je me volgt)

Ik stuur de winnaar 9 augustus 2017 een e-mail dus laat een correct e-mail adres (in het daarvoor bestemde vakje) achter.

Doen jullie ook mee met deze leuke winactie?

 

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf of merk.

18 Comments

 • Nog gefeliciteerd! Leuke outfit! Maar die oorbellen! Prachtig! Ik doe graag mee. Ik ga of ben je al aan het volgen op instagram en facebook. Twitter heb ik (nog) niet.
  Groetjes Maaike

 • Graag doe ik mee met deze gave actie!
  Ik volg je op instagram en Facebook

 • Nog van harte gefeliciteerd! En wat zag je er leuk uit lekker zomers, wat een prachtige oorbellen die zou ik graag willen winnen voor bij mn nieuwe jurkje ? ik volg je op Instagram en Facebook

 • Jaaaaaa, ik doe mee voor de oorbellen ?volgen doen we op Facebook en insta

 • Je zag er leuk uit zaterdag, en het was mega gezellig! Tuurlijk doe ik mee aan deze leuke win actie?

 • Ik doe ook graag mee, volg op Facebook
  (heb geen twitter/ Instagram)

 • Nog van harte gefeliciteerd! Wat een beauty’s die oorbellen, zouden mij ook niet misstaan. Doe dan ook graag mee!

 • Heey Irma! Gefeliciteerd nog? Ik doe zeker mee en volg je op Instagram en Facebook (Ik heb heem twitter namelijk..?) Prachtige oorbellen, staan je suoer mooi? Hoop dat ik ze win, zouden zoo mooi staan met heel veel mogelijkheden!

 • Wauw! Ze zijn super mooi en wat leuk om je blog te lezen. Hoewel ik ze zelf super mooi vind zou ik ze graag willen winnen voor mijn schoonzus. Ik weet dat ze nog mooier zal vinden als ik en ze verdient het zo na alles wat ze voor iedereen gedaan heeft en nog steeds doet. Ik volg je op Instagram en facebook

 • Van harte gefeliciteerd ????. Ik waag ook een kansje. Vind ze echt prachtig.

 • Gefeliciteerd!! Heel mooi, deze oorbellen. Ik heb alle extra kansen benut.

Geef een reactie

CommentLuv badge