BAMBAM breidt de collectie uit met fijne kraamcadeaus

Een nieuw wondertje is geboren, en jij mag komen kijken! Natuurlijk wil je niet met lege handen komen. Geld of een cadeaubon is vaak de wens van de ouders, maar niet altijd even leuk om te geven. Wil je ook met een mooi cadeau binnen komen? Goed nieuws! Het bekende merk BAMBAM heeft de collectie wederom uitgebreid! Zo is er een prachtige spaarpot toegevoegd aan de verzilverde productlijn en brengt het merk zelfs een eigen verzorgingslijn.

Eerste spaarcentjes
De Silver plated duck moneybank is een prachtige verzilverde spaarpot in de vorm van een eendje en biedt een fraaie aanvulling op de reeds bestaande verzilverde collectie. Hierin kunnen baby’s eerste spaarcentjes niet alleen heel veilig, maar ook nog eens heel stijlvol worden opgeborgen. De zilveren eend is een mooie eyecatcher in de babykamer en geschikt voor zowel jongens als meisjes. Andere items uit deze productlijn zijn: een verzilverd haarlok- of tandendoosje, een rammelaar, een doosje waarmee je een gipsafdruk van hand of voetje kunt maken of een verzilverd eerste bestekje. Allemaal gegarandeerd geslaagde cadeaus en een speciale herinnering voor later.bambam spaarpot

BAMBAM Giftboxen
BAMBAM heeft speciale cadeauboxen die geschikt zijn om kersverse ouders mee te verrassen tijdens een kraambezoek. Nieuw is de Giftbox knitted hat and duck rattle (€ 24,95). Hierin vind je een gebreid mutsje voor baby’s van 0 tot 6 maanden en een stoere gebreide rammelaar.

bambam wash & shampoo

Daarnaast heeft BAMBAM sinds kort een speciale verzorgingslijn voor baby’s. Uiteraard is de lijn dermatologische getest én goedgekeurd en veilig te gebruiken voor de allerkleinsten (vanaf 0+). Er zijn twee giftboxen verkrijgbaar in deze nieuwe lijn. Zo is er set bestaande uit een Wash & Shampoo and Body Lotion. De shampoo is een Douchegel & Shampoo in één en de bodylotion maakt het babylijfje nog zachter dan het al is. De producten zijn samengevoegd in een mooie verpakking en perfect om cadeau te doen. In deze serie is er ook een Giftbox Bath Washcloth, Wash and Shampoo (€ 19,95), een mooi doosje waarin de Wash & Shampoo samen met een washandje is verpakt.

Over BAMBAM
Het Nederlandse merk BAMBAM bestaat bijna 25 jaar en blinkt uit op het gebied van babycadeaus met een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Kijk voor meer informatie, de gehele collectie en verkooppunten op www.bambam.nl.

Ik vind de spaarpot in vorm van een eendje helemaal leuk! Wat staat er op jullie verlanglijstje?

cropped-Irma_handtekening.png

 

-Persbericht-

4 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge