Action Glow & Highlights palette

Een tijdje geleden was ik in de Action en viel mijn oog op dit Glow & Highlights palette. Ik ben absoluut geen ‘beauty-blogger’ maar vind het wel hartstikke leuk om af en toe wat producten aan jullie te laten zien. Persoonlijk gebruik ik niet vaak een highlighter, alleen in het weekend of met speciale gelegenheden. Maar voor deze prijs kon ik dit palette echt niet laten liggen, en ik was toch echt wel nieuwsgierig geworden naar de kwaliteit!

Ik kwam er al vrij snel achter dat de palettes er in twee varianten moesten zijn. Helaas was alleen dit palette nog beschikbaar met de ‘koele’ tinten bij de Action waar ik op dat moment was. Geen probleem, deze wil ik ook graag testen!

In het palette zitten zes kleuren. Het doosje ziet er niet bepaald luxe uit, maar voor de prijs van € 2,49 mag ik daar echt niet over klagen. Het formaat van het palette vind ik wel erg fijn, niet te groot en lekker dun. Je zou het dus ook makkelijk mee kunnen nemen als je bijvoorbeeld op vakantie gaat.

Dit palette bestaat 6 koele kleuren: Angel White, Subtle Tundra, Purple Shadow, Pale Marble, Peaceful Calm en Mild Marble.

Voor de prijs van € 2,49 ga ik hier echt niet over klagen! Een budget highlighter ‘voor erbij’ kan natuurlijk iedereen goed gebruiken. Zes kleuren voor deze prijs vind je niet zo snel. Persoonlijk ga ik niet alle kleuren als highlighter gebruiken, maar waarschijnlijk wel in combinatie met oogschaduw. De pigmentatie vind ik erg goed, maar het valt me wel op dat de ene kleur ‘zachter’ is dan de andere. Ook zijn de kleuren ‘Angel White’ en ‘Pale Marble’ wat ‘poederiger, dit is ook duidelijk op de foto’s te zien. Terwijl ‘Purple Shadow’ en ‘Mild Marble dit helemaal niet hebben. Waar dat aan ligt weet ik natuurlijk niet, maar ook in bepaalde kleuren zitten meer, glitters dan in andere kleuren. Al met al krijgt dit palette toch echt een vast plekje tussen mijn andere make-up spullen!

Hebben jullie dit palette al ontdekt?

1 Comment

Geef een reactie

CommentLuv badge