5 schoencadeautjes onder de € 7,50

Zaterdag is het eindelijk zover, Sinterklaas komt samen met zijn pieten naar Nederland! En na de gezellige intocht mag er natuurlijke een schoentje worden gezet. Het is dus tijd om weer na te gaan denken over leuke, en niet al te duren, schoencadeautjes. Ik heb 5 leuke schoencadeautjes onder de € 7,50 voor jullie op een rijtje gezet, hopelijk geef ik jullie wat inspiratie!

Kijken jullie mee?

Houten speelgoed

Houten speelgoed

Houten speelgoed blijf ik echt hartstikke leuk vinden. Het ziet er gewoon al mooi uit! Hema heeft op dit moment heel veel houten speelgoed in de winkel liggen (en online), en ook nog eens voor leuke prijsjes! Dit hamertje tik spel is namelijk verkrijgbaar voor 4,en het houten ontbijtset kost 7,50.

Playmobil

Playmobil

Nina is nog steeds helemaal weg van Playmobil, volgens mij is dat ook echt geschikt voor alle leeftijden! Voor de jongere kinderen is er namelijk 1-2-3 Playmobil, dit is wat meer geschikt voor de kleine kinderhandjes. Om de sets iets uit te breiden is het natuurlijk erg leuk om iets van Playmobil in de schoen te stoppen. Deze duopacks zijn verkrijgbaar bij Intertoys’s voor € 4,99 in diverse uitvoeringen.

Haaraccessoires

Strik

Strik

Een echt ‘dametje’ thuis? Dan kunnen deze haaraccessoires natuurlijk niet ontbreken! En hoe leuk is het om deze in Sinterklaas-stijl te geven. Of misschien al wel hele mooie voor de kerstdagen. Deze handgemaakte haarclips zijn te koop bij Allewalig en kosten € 2,50 per stuk.

Boeken

Woezel en Pip boekjes

Veel kinderen zijn helemaal gek op de twee hondjes Woezel & Pip! Ook Nina vind ze nog steeds erg leuk. Deze doe-boekjes zijn erg leuk en leerzaam. Zo heb je ‘Spelen met cijfers‘, ‘Spelen met letters‘ en ‘Rekenen met Woezel & Pip‘. De boekjes zijn verkrijgbaar voor 6,50 en zijn dus een erg leuk schoencadeautje!

 

Snoepgoed

Snoepgoed

Snoepgoed doet het altijd goed bij kinderen! Leuk om als kleinigheidje erbij te geven in de zak of als schoencadeautje. Er zijn veel leuke en originele dingen te vinden dit jaar! Bijvoorbeeld een chocolade telefoon (ook leuk om een gedichtje bij te doen!), een speculaas piet om zelf te decoreren of een make-up setje van chocolade. Zo is er voor ieder kind wel iets te vinden!

 

Wat koop jij voor schoencadeautjes?

irma

 

 

Uitgelichte afbeelding: Pixabay
Dit artikel bevat affiliate links

 

Geef een reactie

CommentLuv badge