27TH BIRTHDAY WISHLIST

Aankomende zaterdag is het 28 juli, en dat betekend dat ik er weer een jaartje bij op mag tellen! Ik hoop dan alweer 27 jaar te worden. Ik vind het hartstikke leuk om een cadeautje te krijgen, maar om iets voor mezelf te bedenken vind ik altijd lastig. Nu heb ik ook al prachtige cadeau’s gekregen die ik graag wou hebben dus die laat ik graag aan jullie zien samen met mijn wishlist.

Kijken jullie mee?

Wishlist

Wishlist verjaardag

  1. De producten van Spa Secrets hebben mij zeker verrast en ben ik erg tevreden over. De doucheschuim en de bodyscrub vind ik heel fijn en nu is er ook een bodymist uitgebracht!
  2. Ik ben dol op notitieboekjes, pennen, stickers, planners etc. Die kan ik altijd wel goed gebruiken.
  3. Momenteel ben ik nog op zoek naar een goede krultang voor wat korter haar. Of dat deze Carmen krulborstel Magic Curl DC6620 is? Ik heb geen idee, ik heb er ook niet zoveel verstand van 😉 Als ie maar goed krult, en het niet te lang duurt!
  4. Een avondje samen genieten met mijn man is natuurlijk altijd heerlijk, en dat doen we het liefst bij een leuk en gezellig restaurant zoals Bij Ons of Eindeloos!
  5. En als ik even alleen wil genieten is een massage of uitgebreide voetbehandeling natuurlijk altijd een goed idee.
  6. Mijn planner die ik vorig jaar heb gekregen is bijna vol voor dit jaar, dus een nieuwe Mascha planner is zeker welkom!
  7. De Bath Bombs van The Body Shop zijn denk ik wel mijn favoriete badproducten. Ze ruiken heerlijk! Ook ben ik erg benieuw naar de nieuwe Body Yogurt’s die nu zijn uitgebracht.
  8. Als ik makkelijk en snel mooie nagels wil gebruik ik altijd de imPRESS Press-on Manicure Kunstnagels. Hier heb ik al eens een artikel over geschreven, en ik gebruik ze nog steeds regelmatig! Er zijn zoveel leuke kleurtjes en printjes van verkrijgbaar dat ze ook zeker op mijn verlanglijstje staan!
  9. De Big Sea Salt Shampoo staat ook zeker op mijn lijstje. Naast dat de geur echt fantastisch is helpt het ook goed tegen mijn Psoriasis.

Cadeau’s

Rek

Mijn moeder vroeg een tijdje geleden al aan mij of ik nog wensen had voor mijn verjaardag. Ik zei dat ik wel graag iets nieuws in ons grote voorraam wilde. En dat is gelukt! Ze heeft samen met mijn vader dit mooie rek van planken en touw gemaakt. Ik ben er echt super blij mee!

accessoires

Samen met mijn moeder heb ik nog een aantal leuke accessoires uitgezocht bij Your dream gifts op Urk.

Wiel

Daar zag ik ook dit prachtige wiel. Ik had hem op een foto aan mijn man laten zien, en als verrassing kwam hij er ‘s avonds mee thuis!

Jullie zien dat ik al een paar prachtige cadeau’s heb gekregen, en daar ben ik ook echt super blij mee. Maar nu ben ik wel erg nieuwsgierig…

Wat vraag jij voor je verjaardag?

irma

 

 

Uitgelichte afbeelding: Pixabay

23 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge