2021: Happy New Year!

Het gevoel van oudjaarsdag had ik gister eigenlijk helemaal niet. Harm Hendrik was gister aan het werk, de oliebollen werden verkocht en ik was thuis met Nina. Natuurlijk hoorde ik al wel de hele dag (nouja… dagen) geknal, ook al mocht het niet. Maar toch drong het nog niet echt tot me door. Totdat we lekker samen op de bank het over het afgelopen jaar hadden. Toen besefte ik wel dat 2020 werd afgesloten, en we een nieuw jaar ingingen!

Maar vandaag is het toch echt 1 januari! Het nieuwe jaar 2021 is begonnen, en het jaar 2020 is (heel cliché) voorbijgevlogen.

Wij hebben gisteravond heerlijk rustig aan gedaan, en waren met z’n drietjes thuis. Nina was hartstikke blij met haar kindervuurwerk, en wij hadden wat lekkers op tafel. Natuurlijk lag ons staatslot klaar, en hadden we al mooie plannen gemaakt wat we zouden gaan doen met een miljoen. Om 00:00 uur hebben we naar het vuurwerk gekeken wat toch werd afgestoken en geproost op het nieuwe jaar. Wat hebben jullie gedaan? Naar een leuk feestje geweest, of het gezellig met familie gevierd?

Harm Hendrik, Nina & ik willen jullie een heel gelukkig, gezond en liefdevol nieuwjaar wensen, dat al jullie dromen uit mogen komen!

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge