Essence: | ‘Dancing on the milky way’

Soms krijg ik persberichten binnen in mijn mailbox die ik gewoon moet delen met jullie! Zoals deze nieuwe producten van Essence! Met de nieuwe trend edition ‘Dancing on the milky way’ reist essence van half november tot en met eind december naar het oneindige en verder! Holo- en glittereffecten sprankelen als de Melkweg in de sterrenhemel terwijl violetkleurige- en diepblauwe effecten de mystieke diepte van de nacht op gezicht en nagels toveren.

Kijken jullie mee?

Galactic eyeshadow palette

Essence

De zes glanzende poederoogschaduws kunnen perfect gemixed en gematched worden en zijn supermakkelijk aan te brengen dankzij de zachte textuur. Met de spannende kleurkeuze is alles mogelijk – of je nu een subtiele look voor overdag wilt of een expressieve make-up voor ‘s avonds!

Adviesprijs: € 6,99

Glitter sili sponge

Essence

Het silicone glittersponsje is ideaal voor het blenden van alle make-up producten. De brede kant is perfect voor het aanbrengen op het voorhoofd en de wangen, terwijl de puntige tip geschikt is voor smallere delen van het gezicht, zoals het gebied rond de ogen.

Adviesprijs: € 1,99

Holo glitter topper

Essence

Wat een topper! Of je het nu aanbrengt op je wangen, ogen of lippen – met deze pomade kun je heel gericht holografische accenten creëren. Breng het aan met je vinger en blend dan met deppende bewegingen.

Adviesprijs: € 2,99

Face jewels

EssenceEssence

De juweelstickertjes voor het gezicht laten elke make-up look sprankelen! Haal de stickers eenvoudigweg van de folie en breng ze aan op een schone, droge huid.

Adviesprijs: € 2,99

Holo glitter drops

Essence

De drops met iriserende glittertjes creëren een intense glans. Ze kunnen op het gezicht of lichaam worden aangebracht. Glans gegarandeerd!

Adviesprijs: € 3,59

Cosmic glitter nail polish

Essence

Een glitter-explosie voor je nagels! De glitter nagellak met hoge dekking is makkelijk aan te brengen en laat je nagels stralen als de sterren aan de hemel!

Adviesprijs: € 2,89

Click & go nails

Essence

Party nagels nodig? Geen probleem met de twaalf zelfklevende kunstnagels in trendy holo-roze. Breng simpelweg aan op je natuurlijke nagels en druk zachtjes aan.

Adviesprijs: € 2,99

 

Deze leuke limited edition producten van Essence zijn vanaf november onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat.

Wat vinden jullie van deze nieuwe collectie?

irma

13 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge